|
|
|||
|
|||
|
isinizegelmiyor okadartemniz kizlarvarki öylewbirkizalabilirmisinizonudabilemem evlilik cok kutsalbirseyamacoguseykadinlarinomuzunda zorlugudavarolsun ikiinsan birbirini koruyor herturlukotuluge birkadinin namusu herseydenönemli salihabirkadinolmak ikioglumutemizyetistirmek istiyorum sizingibiolmasindan korkuyom elin kizinin kaninagirerse benimdegözumden duser okadaremegim bosami gitsin buyusun tertemiz delikanli olsun namuslu olsun ustunuzebirseyalmayin gozumu korkuttun erkenden evlendiriyim benbunlai
|
|
|
|||
|
|||
|
amaaan nevhaliniz varsagorun cocuklarda durmuiyortek derdim sendin aha vardirtabiiki söyleyecegin seyler estegfirullah ayiligidaneredencikarttin neyapiyim dugmeleri kirmislar isinegeliyorsabu kadaryaziyom ister oku isterokuma ufffffffffffffff
|
|
|
|||
|
|||
|
öyleya kadinlara melek diyen kim ki zaten onlarin yuzunden niceyuvalaryikiliyor heleburdaki karilarbiralem esim isyapiyopr bazi evlerdeanlatiyor karinin birseyi yoktu diye almanlar iyice kudu.... di gelde huylanma ben sinirlenincedesakasakadiyor birdahahemi amaaa diyecem devami gelsin bakiyim ama ona GUVENIYOM bananeki kim neederse kendineeder arayan mevlasinida belasinidademisler burda yasamak zaten bir is amaan turkiyesanki cok farkli her b... ordadavar
|
|
|
|||
|
|||
|
arkadaşım ayı değilsen arkadaşlarınla kaçamak yaptığını falan ne anlatıyosun? napalım senin kaç karıyla ne yaptığını biz? benim cinsel yaşamamı etkilemiyo hatta daha iyi etki gösteriyo falan diyebilirsin güzelce. doğru bişeymiş gibi bunla övünmenizde beni yıkıyo ya. ben 21 yaşındayım ve hiç ZİNA (senin yumuşak değiminle kaçamak) yapmadım, galiba ben erkek değilim, çok utandım şimdi. eet ufak tefek hatalarımız oldu lise çağında ama ben bunlarla övünmüyorum tam tersine utanıyorum. belki art niyetin yoktur ama kusura bakma yani, biz müslümanız ve zina haramdır. hadi bunu takmıyorsunuz (haşa) ahlak diye bişey var edep diye bişey var, toplum ahlakı diye bişey var. daha dikkatli olalım. bu övünülecek bişey olsaydı o mekanlardaki kadınlar övünürdü günde 500 kişiyle yatıyom diye.
Konu nekr tarafından (03-04-2010 Saat 18:53 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|||
|
|||
|
bazisida kisa yoldan para kazanma cabasinda................................
|
|
|
|||
|
|||
|
yaarkadaslar lutfen iki medeni insan gibitartisin ikinizindehjakli oldugu yonlervartabiki redbull tabiiki elestirilmek insani kizdiran birdurum bunu cok iyi anliyorum ama bazi elestirilerdogru olabiliyortabiki hakaretetmeden elestirmek lazim neyse sendehaklisin gardasnedeyim okadargunah isleyenlervarki ama herkesneederse kendineederturkiyedebu olaylarcok SIK OLUYOR INANIN ARkadaslar burdaki turklerde ayni bo.. devam ettiriyorlarsana 1000 oyromu veriyorlaranandan emdigin sutu burnundan likir likir getiriyorlar turklerlegururduyuyorum vergi kaciranlaRFISVERMEYENLER ONLARDAHAKLI BIR BAKIMABUDEVLETDE az degil birveriyoriki aliyor burayida bir bo.. sanarlar 1000 oyro aliyorsun diyelim asgari 8oo basliyor simdi hesaPLAYIN GECIMI YAZIYORUM 550 kira tek odadahapisgibi yasarsan 200 oyro haftalik ackalacak degilsinya bazisi ayikmayim diye tuvaletede gitmez o ayri konu 4 haftada haftalik alisverislervarcanlari sagolsun cocuklarin istegi bitmez o eski giymeler herseyi begenmelereskidendi simdinin usagida birhos oldu amaaan sen iyisi bekarkal gitsin neyse birdealmanlarin laflarini dinle o konularagirmek istemiyorum almancayi bosunami ögreniyorum hepsinin anasini avradini sat.... icin herseye yukari cikiyorlar cocuklarhoplamasin ziplamasin ses oluyormushepside moruk neanlarusaktan bizimkide onlaraalttan alir bize kisitlamagetirir ancak bu kadaradam ettim bunlari yaaa bak burdayasamak guzelmi burdakilerin cogu turkiyeyegidince havaatan ukalalardan burdaki durumun ortada birdederler neyin eksik ki rahatlik batiyor uctane erkek egitiyorum yavasyavas adam edecem onlari uffffredbull ne ki aha para mutluuk getiriyormu evlilik cocuk hayat zor
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
Konu nekr tarafından (04-04-2010 Saat 20:10 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|||
|
|||
|
öylev tabiiki canim cok SIKILIYOR kalktim kalkali temizlik yaptim ondanda kinagi geldi ne yapsamki uffffffffffffff adapte olmamda zorlasti yatsam su sunu dedi bu bunu dedi kalksam ayyyyyyy sizdede oluyormu ama hastayim demekte rahatlatiyormus adami guya ilacalmiyom ya oda siginma arkasina cozum lazim melisa iciyim
|
|
|
|||
|
|||
|
ilaç kullanmaya yeni başlamışsanız iktidarsızlık,cinsel isteksizlik, geç boşalma ya da boşalamama gibi sorunlar olacaktır.fakat bünye doza ve ilaca alıştığında her şey değişiyor.herhangi bir sorun kalmıyor...bu sürede kişiye göre değişebilir ama yaklaşık 1,5-2 ay...
|
|
|
|||
|
|||
|
ben ne konusu açtım konu nerelere gelmiş
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |